Jobbe i Torghatten Nord

Torghatten Nord tilbyr spennende jobbmuligheter for deg som ønsker en karriere til sjøs. Med et bredt spekter av stillinger, fra maskinsjef og førstemaskinist til motorpasser, kaptein, overstyrmann, matros og lettmatros, kan du finne en stilling som passer dine kvalifikasjoner og ambisjoner. Torghatten Nord samarbeider med OSM Thome for å sikre at rekrutteringsprosessen er effektiv, slik at du kan fokusere på det som betyr mest – din karriere.

Jobbmuligheter ombord på Torghatten Nords ferger og hurtigbåter

 

En unik arbeidsopplevelse

Arbeid ombord på Torghatten Nords ferger og hurtigbåter gir en unik mulighet til å oppleve Norges vakre kystlinje mens du bidrar til viktig kollektivtransport. Hver dag møter du nye utfordringer og får sjansen til å utvikle dine ferdigheter i et dynamisk og støttende miljø. Å jobbe til sjøs betyr også at du får oppleve en fantastisk natur og et variert arbeidsmiljø.

Fordeler ved å jobbe for Torghatten Nord

Som ansatt i Torghatten Nord kan du forvente en trygg arbeidsplass med konkurransedyktig lønn og gode pensjonsvilkår. Det er rom for både faglig og personlig utvikling, og ønsker du å flytte på deg, er det fleksibilitet i mange av jobbene. I tillegg er det mulig med opphold/overnatting og dekning av reiser til arbeidssted ved vikariat. Du vil også jobbe med gode kollegaer i naturskjønne omgivelser, noe som gjør hver dag på jobb til en opplevelse.

 

Krav til kvalifikasjoner

For stillinger som maskinsjef, førstemaskinist eller motorpasser kreves det kompetansesertifikat maskinoffiser klasse M1, M2, M3 eller M4, eller motorpasser COP. Sikkerhetskurs STCW, helseattest for sjøfolk, og passasjer- og krisehåndtering (Crowd & Crisis) er nødvendige. Erfaring i tilsvarende stillinger og gode språkkunnskaper i skandinavisk språk er et krav. Kurs i IGF (gass) og batterikurs er en fordel, men ikke påkrevd. Høyspentkurs er ønskelig.

For kaptein og overstyrmann kreves kompetansesertifikat dekksoffiser klasse 3 (D3) eller høyere, samt de samme sikkerhetskursene og helseattesten. Kravene til språkkunnskaper for kaptein og overstyrmann er at du behersker et skandinavisk språk godt, siden dette er sikkerhets- og arbeidsspråk ombord.

For matros og lettmatros er ferdighetssertifikat (COP) nødvendig, sammen med sikkerhetskurs STCW, helseattest og passasjer- og krisehåndtering. Erfaring og gode språkkunnskaper i norsk, dansk eller svensk er viktige. Kurs i IGF (gass), batterikurs og HMOB er fordelaktige.

Om Torghatten Nord

Torghatten Nord er en del av Torghatten-konsernet, et av Norges største transportkonsern til sjøs. Selskapet driver sjøgående kollektivtransport med ferger og hurtigbåter i fylkene Troms, Nordland, Møre og Romsdal og Vestland. Med 47 skip og rundt 800 ansatte, er Torghatten Nord en betydelig aktør i norsk kollektivtransport. Hovedkontoret ligger i Tromsø, med avdelingskontorer på Stokmarknes og Os (Vestland).

Torghatten har en sterk forpliktelse til bærekraftig utvikling. Selskapet arbeider med å utvikle null- og lavutslippsløsninger, og har som mål å redusere klimaavtrykket i skipsfarten. Et eksempel på dette er byggingen av verdens største hydrogenferger, som skal trafikkere strekningen mellom Bodø og Lofoten, og som vil opereres av Torghatten Nord. Sikkerhet og sosial bærekraft står også høyt på agendaen, med fokus på trygge arbeidsplasser og gode lokalsamfunn.

Hvordan søke på jobben

Er du klar for å ta det neste steget i din maritime karriere? Besøk OSM Thome’s jobbsider og opprett en jobbprofil. Som en del av søknadsprosessen vil du bli bedt om å laste opp dokumentasjon på nødvendige sertifikater og kurs, samt din CV. Torghatten Nord og OSM Thome samarbeider om rekrutteringen, og aktuelle kandidater vil bli kontaktet av Torghatten Nord når det oppstår rekrutteringsbehov. Selv om det kanskje ikke alltid er ledige stillinger, anbefales det at du registrerer din interesse for job i Torghatten Nord nå, slik at du har muligheten til å bli kontaktet når det oppstår ledige stillinger i fremtiden.

Vi ser frem til å motta din søknad og håper å kunne tilby deg spennende jobbmuligheter i Torghatten Nord. Her kan du se de ledige jobbene i Torghatten Nord og søke i dag.

Flåteliste

Torghatten Nord opererer en omfattende flåte av ferger og hurtigbåter, inkludert fergene MF Barøy, MF Bjarkøy, MF Bodø, MF Bømlo, MF Flatøy, MF Fykan, MF Færøy, MF Gildeskål, MF Hamarøy, MF Haram, MF Helgøy, MF Hinnøy, MF Hornstind, MF Huftarøy, MF Hålogaland, MF Dryna, MF Karlsøy, MF Kjerringøy, MF Kvaløy, MF Landegode, MF Lyngen, MF Lysøy, MF Lødingen, MF Malangen, MF Melfjord, MF Melshorn, MF Rebenesøy, MF Reinøy, MF Rosendal, MF Rødøy, MF Røsund, MF Samnøy, MF Selbjørnsfjord, MF Skutvik, MF Stetind, MF Tranøy, MF Trondenes, MF Tysfjord, MF Uløytind, MF Varde, MF Vengsøy, MF Virak, MF Værøy, MF Vågan og MF Ørnes. Hurtigbåtene inkluderer MS Børtind, MS Fjordprinsessen, MS Kvænangen, MS Ofoten og MS Snøfjell.

Foto: Torghatten Nord / Einar Aslaksen